PassosExcursió de Passos

L’excursió de Passos és el tret de sortida del curs i es realitza sempre el primer cap de setmana d’Octubre. En aquesta excursió els infants i joves canvien d’unitat, amb la qual estaran la resta del curs fent moltes activitats i vivint grans aventures.

elpilarFesta del Pilar

Els nostres locals estan situats a la Parròquia del Pilar, i per celebrar la festa de la seva patrona (12 d’Octubre) duem a terme diverses activitats en col·laboració amb la Parròquia.

bossasolidariaBossa Solidària

La Bossa Solidària és una recollida de menjar fresc que realitzem al Mercat del Ninot. Aquesta iniciativa solidària es realitza pels voltants del 16 i 17 d’octubre, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alimentació i el Dia Internacional per la Lluita de la Pobresa Infantil, i la duen a terme tots els agrupaments que formem part d’Acció Escolta de Catalunya.

raidverdRaid Verd

Aquesta activitat consisteix en una excursió de cap de setmana en la que els infants, adolescents i joves realitzen activitats a la natura per prendre consciència de la importància del medi ambient. És una activitat que es realitza cada3 anys, organitzada per Acció Escolta de Catalunya.

avetFesta de l’Avet

La Festa de l’Avet és el nostre festival de Nadal, la última activitat del 1r trimestre i de l’any! Cada unitat prepara una actuació que presentarà davant la resta de l’Agrupament i les famílies. Com sempre, us convidem no només a assistir-hi sinó també a participar-hi!

Després de les actuacions fem un pica-pica i el tió caga regals pels més petits.

CCSSCampaments

Durant l’any realitzem dos campaments: Els de Primavera que coincideixen amb les festes escolars de Setmana Santa i normalment els 5 dies laborables, per tal que les famílies pugueu gaudir juntes de les vacances i els Campaments d’Estiu que són a finals de Juliol.

santjordiSant Jordi

El dia 23 d’Abril organitzem una venda de roses i llibres posant una parada a la Rambla de Catalunya. Com podeu veure, sempre ens ho passem molt bé!

exc tagore_2Excursió Tagore

L’excursió Tagore és una de les activitats estrella del curs. És l’excursió que realitzem tot l’agrupament junt, convidant a familiars i a antics a participar d’un cap de setmana a la muntanya, realitzant activitats com fan els nostres infants i joves. D’aquesta manera, les famílies podeu aprendre una mica més sobre l’escoltisme i el nostre agrupament.

Torneig EsportiuTorneig Esportiu

Cada any organitzem un Torneig Esportiu que, depenent de l’any, és de futbol o de bàsquet. Amb aquest Torneig volem potenciar la pràctica d’exercici físic dins d’un estil de vida saludable, alhora que ens volem relacionar amb la resta de persones i entitats del barri.

En aquesta activitat hi poden participar les persones que formen part de l’Agrupament, la gent del barri i de tota la ciutat!