Castors – Colònia Flor de Llis

Som el grup més petit però no per això menys important! Tenim entre 6 i 9 anys i ens encanta jugar, riure i fer moltes activitats! El nostre lema és COMPARTIR, i a través d’aquest aprenem a deixar les nostres coses als altres i a treballar en equip. Aprenem a partir del joc i la imaginació, vivim les nostres primeres experiències amb el contacte amb la natura i en el món de l’escoltisme.

La nostra unitat està ambientada en el llibre “Els petits germans que parlen” i en “Els amics del bosc” i els nostres caps tenen noms dels seus personatges. Els Grans Castors són: Lemming, Kibu, Lekes, i Rusty. El Malak és el nostre amic mussol que sempre ens observa i té cura de nosaltres, i el Kyo és el castor platejat, el castors més savi de la colònia!

75A9E7D9-EDAD-4E16-97D7-764E6F68B521
B3677871-5940-491D-A46F-6FB3AF7E24B1

Llops – Estol Brownsea

Els llobatons i llobatones tenim entre 9 i 12 anys i el nostre lema és TANT COM PUC, i amb això aprenem a donar sempre el màxim de nosaltres mateixos. La nostra unitat està ambientada en “El llibre de les terres verges” i els nostres caps tenen els noms dels seus personatges. L’Akela és el vell llop de l’Estol, el Baloo és l’ós que ens ensenya a jugar i les normes de la selva, la Bagheera és la pantera que ens ensenya a caçar, la Raksha és la mare lloba de l’Estol, i la Kaa és la serp enginyosa de la selva.

Quan ja formem part de l’Estol, els esperits de la selva ens donen un nom nou, i tothom ens diu per aquest. Ens encanta jugar i córrer per la selva, deixar lliure la nostra imaginació i ser creatius. Ens organitzem per grups, les sisenes, i gràcies a aquests aprenem a treballar i a conviure en petit grup.

Raiers – Raiers Tagore

Els raiers som nois i noies entre 12 i 15 anys, i el nostre lema és SEMPRE A PUNT, el lema de l’escoltisme mundial. En aquesta unitat és en la que aprenem més coses del mètode escolta, sobretot a través de les especialitzacions. Aprenem a fer construccions, nocions bàsiques de socorrisme, acampada, orientació, nusos, etc… Sense deixar de banda treballar amb valors i amb els nostres companys.

En aquesta unitat ens dividim per patrulles, grups que tenen noms d’animals i amb els quals fem activitats i vivim moltes experiències. Actualment tenim quatre patrulles: Àligues, Dracs, Panteres i Mapaches.

4CDA38A2-BD1D-4A60-9100-D64C519010E8
F4AA4CD1-1BA0-4914-9629-1A5175B51FD5

Pioners – Karakorum i Osos

Els  pioners  som  joves  compromesos  entre  15  i  18 anys.  El  lema  de  la  nostra  unitat  és  RES  A  MITGES  i  a  través  d’aquest  aprenem  la  importància  del  treball  i  l’esforç,  d’acabar  allò  que  comencem.  En  aquesta  unitat  som  més  autònoms  i  comencem  a  decidir  quin  tipus d’activitats  volem  fer,  i  quins  valors  ens  agradaria  treballar.

Tenim  la  primera  oportunitat  de  viure  experiències  internacionals  amb  la  nostra  unitat,  tant per  conèixer  escoltes  d’arreu  del  món  com  per  conèixer  altres  països  i  les  seves  maneres  de  viure.

Ròvers – Clan Olympia

Som el grup més gran de l’agrupament, però moltes vegades el menys nombrós. Tenim entre 18 i 20 anys, i aquesta unitat és l’oportunitat perfecta per dur a terme projectes individuals que vulguem realitzar, sense deixar de banda els projectes de tota la unitat! El nostre lema és ENS IMPLIQUEM, ja que el que volem és precisament això, implicar-nos en l’agrupament i en la nostra societat per intentar-los deixar una mica millor de com els hem trobat.

Com en la unitat anterior, pioners, també podem viure experiències internacionals que ens enriqueixen i ens ajuden a créixer com a persones.

Durant aquesta etapa també ens preparem per ser caps de l’agrupament, ajudant-los en alguna unitat o amb alguna tasca, durant els campaments de Setmana Santa o d’Estiu.

A5C6F255-5D98-4965-974C-AEE56E0ACCCE

Caps

Els caps som un grup de voluntaris dels 21 anys en endavant i el nostre lema és SEMPRE A PUNT PER SERVIR.

Som un grup de voluntaris que ens apassiona el que fem dia a dia a l’agrupament. Som compromesos, creatius, responsables però sobretot, som uns motivats!!!! Creiem en el nostre projecte educatiu i ens esforcem en ajudar a créixer a tots els infants del cau.