Campaments estiu 2013

1L’estiu ja ha passat i estem a punt de començar un nou curs; nova unitat, nous caps, noves històries… però que us sembla si abans d’obrir un curs nou recordem el passat? I quina millor manera de fer-ho que revivint els campaments! Recordem una mica què va fer cada unitat…

Els castors van descobrir tot un món nou, el país de les meravelles! Allà van conèixer un gat singular que els va presentar aquell món tan extraordinari. Però quan van tornar del raid van descobrir que havia passat una cosa terrible; algú havia segrestat el conill blanc! Gràcies a les cartes que van trobar van deduir que havia estat obra de la reina de cors. Així doncs, van endinsar-se en un laberint entre els arbres i van superar tota mena de proves per poder-lo rescatar, i un cop va estar salvat li van trobar el rellotge. Ells sols van aconseguir tornar la pau al país de les meravelles!

Els llops van estar encantats d’anar al campament per infectats, cortesia del Dr. Schneider. Per fi podrien curar-se de la malaltia que els havia afectat tot el curs! Però quan van arribar allà de seguida van veure que allò era una trampa; el Dr. Schneider els havia enganyat per poder dominar tot el món! Van intentar-ho tot per escapar, fins i tot es van atrevir a fer tractes amb uns mafiosos (i això que per aconseguir els diners van estar fent feines per tot el campament!). A dintre al campament es van trobar a l’Ermità Josseppe Frederic Manolo, el surfer Mr. Wave, la Coronel Cook i la científica Marga i gràcies a la seva ajuda finalment van poder escapar! I el més sorprenent de tot? En realitat no havien estat mai malalts, el Dr. Schneider s’ho havia inventat tot!!

El primer dia de campaments els raiers van rebre la visita inesperada de tres dones, la Senyora, la Mary i la Poppins, que venien a ajudar-los a posar ordre. Però van haver de posar fi a la visita quan a la nit els van atacar uns zombies! L’Oriol els va trucar des de Barcelona i els va dir que allà sembrava el caos, que els estaven atacant, que l’estaven acorralant! La connexió es va tallar: començava la lluita per sobreviure. El primer que van fer va ser assegurar-se la supervivència millorant el cercat i aprenent a fer conserves entre d’altres. I un cop es van sentir segurs van començar a pensar en el món que hi havia hagut abans de la catàstrofe i en com volien que fos el món a partir d’aleshores.

 

Les pioneres no van estar al campament amb la resta de l’agrupament sinò que van anar a la JamBe, un campament internacional a Bèlgica on aquest estiu es van reunir 1200 escoltes de tot el món! Al seu subcamp van conèixer gent de Bèlgica, Anglaterra, Holanda, Japó,… Cada dia feien activitats diferents, com anar amb una bicicleta-patinet, fer un circuit per sobre els arbres, construir un rai i fer vela. Una de les activitats més mogudes va ser el Mass Game, una competició entre tots els subcamps del campament. En definitiva, van viure un campament ple d’amistats noves i d’activitats sorprenents.

Aquests campaments, els ròvers de Charlie van tenir una missió importantíssima ; salvar l’escoltisme. Sauron, el forjador del foulard únic, estava decidit a destruir l’escoltisme i per aconseguir-ho es va aliar amb els vilans més terribles del món, com la Cruela de Vil, el Capità Garfi i el Sr. Burns. Els ròvers, però, també van rebre ajuda de personatges com l’aventurera Lara Croft, el juganer Gat i Gos i l’extravagant Leia Skywalker. La batalla estava a punt! Però entre enfrontament i enfrontament encara van trobar uns dies per anar a fer una ruta pel Parc Natural d?Aigüestortes.

 

Uns campaments genials, oi? Oi que recordar-los us ha fet venir ganes de tornar a començar el cau? Doncs no us preocupeu, que aviat ens tornarem a veure!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *