Sortida a la neu!

camprodon

Aquest cap de setmana l’agrupament va anar de sortida a la neu.
Les unitats de castors, llops i raiers vam anar tots junts a Camprodon i tot i que ens va costar trobar neu finalment ens va nevar i vam poder gaudir d’ella durant una bona estona!

Els castors van anar amb un únic objectiu: conèixer castors d’un altre cau!, però no us ho creureu, aquests castors no sabien COMPARTIR! Ni coneixien els consells de Malak… així que han passat el cap de setmana ajudant-los a ser bons castors! També han creat una cançó molt enganxosa! Ah! I jugar amb la neu, per descomptat!

Els llops van anar a caminar per una muntanya que feia més pendent del que haurien desitjat. Però de seguida, quan van ser a dalt, es van adonar que la caminada havia valgut la pena. A més del paisatge, que era magnífic, van poder aprendre a situar-se en un mapa amb un azimut i a socórrer a algú en cas d’un accident

Llops!A la tarda els llobatons que s’estan integrant (petjada de Baloo) van demostrar a l’estol la seva coneixença sobre els altres llops; els llobatons de l’etapa de participació (petjada de Bagheera) van mostrar la seva motivació tot ballant una dansa, i la llobatona que treballa animació (petjada d’Akela) va preparar una activitat amb la qual, utilitzant els seus cossos van representar una flor de llis.

Diumenge es van llevar i vam tenir la millor de les sorpreses: havia nevat! Així, van fer guerres amb boles de neu, van construir ninots de neu i es van llançar amb pales per la muntanya. També van fer algunes dinàmiques que els van permetre agafar-se més confiança i conèixer més allò que els cal millorar i allò que la resta de l’estol valora molt positivament de nosaltres.

Castors, Llops i Raiers!Els raiers van haver de fer tots els esforços possibles per aconseguir l’elixir de l’eterna joventut, competint entre les patrulles fins que panteres es va alçar amb la victoria i va compartir el seu premi amb la resta de la unitat.Van poder aprendre i reflexionar sobre temes que els inquietaven per conèixer més els efectes de les drogues.

Diumenge es van llevar amb la sorpresa de la neu i van poder gaudir d’ella fins que el sol va fer que aquesta desapareixes i van passar a treure la seva part més creativa per composar una cançó per poder guanyar el festiçó!

Pioners!

D’altra banda Els pioners han anat d’excursió a Puigcerdà. Van dormir a uns bungalows del càmping Stel on han estat refugiats del fred de la Cerdanya! Diumenge es van despertar amb una bona capa blanca de neu i va seguir nevant tot el matí. Van fer un ninot gegant entre tots, un molt bon treball en unitat!

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *